kup20fustolo20szantal Jógatippek - hiteles jóga oktatóktól

Indiai kúp füstölő – szantál illat

590 Ft

A füstölő kúpok egyszerű kúp alakú, kötőanyaggal összegyúrt illatanyagok, melyeket kúp alakúra formáznak, majd kiszárítanak. Ehhez természetes, káros anyagtól mentes anyagokat használnak. 

 

Indiai kúp alakú füstölő jellemzői

Rövid égési idő, sűrű füst jellemzi a kúp alakú füstölőt. Általában 2-3 cm magasak és átmérőjük 1-2 cm. Mivel nem tartalmaznak bambuszpálcát, illatuk valamennyire eltér a füstölő pálcáétól.

A rózsa 12 darab füstölő kúpot tartalmaz.

Füstölő kúp égetése

Az indiai füstölő kúpok égési ideje általában 20 perc. Ugyanúgy kell meg gyújtani, mint egy füstölő pálcikát.

A dobozban a kúp füstölő tartó ingyenes tartozék

A kúp füstölő doboz tartalmaz egy ingyenes  kúp füstölő tartót is. Használata egyszerű. Mindig tartsuk távol gyúlékony környezettől, pl függöny, szőnyeg, fapadló stb. Ha másképp nem tudjuk megoldani, akkor a kúp füstölő tartót tegyük rá egy kistányérra vagy befőttesüveg kupakra, bármire, ami nem gyúlékony! Lehet egy homokkal vagy földdel töltött tálkában is elhelyezni. A kúp füstölőtartó nem izzik át, de mégis mint minden füstölőnél és gyertyánál érdemes odafigyelni.

Mindig használjon füstölőtartót a füstölő pálcák és kúp alakú füstölők égetésekor, hogy elkerülje a baleseteket! Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő füstölőt, és ne menjen el otthonról még akkor sem, ha füstölőtartót használ.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Indiai kúp füstölő – szantál illat” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár