Vörösréz pohár

3,990 Ft

Évezredek óta használják Indiában a vörösréz poharat. Nem csoda, hiszen hatása nem mindennapi: az egyszerű csapvizet is képes gyógyvíznek alakítani. Rézpohár vásárlás egy kattintással, legjobb árakon, gyors kiszállítással.

Cikkszám: 71 Kategória:

Vörösréz pohár mérete

A Bharata Webshopban vásárolható rézpohár mérete kellemes és kézrevaló: 0,4 l (9,5 x 7,5 cm)

Súlya

80 g

Réz pohár hatása

Az ájurvéda szerint a vizet érdemes néhány órán keresztül rézedényben tartani. Így jelentős mértékben csökken a káros baktériumok száma, mérséklődik a fertőzések kialakulásának veszélye. Rézpohárból inni annyit jelent, hogy pozitív energiákkal, elemekkel töltődik fel az ember általa.

Ezen kívül stimulálja az agyat, szabályozza a pajzsmirigy működését, öregedést lassítja, emésztést javítja, elősegíti a bőr egészségének fenntartását.

Valamint a vörösréz elpusztítja a nemkívánatos vírusokat és baktériumokat.

Az edényben más folyadékot (pl joghurt, tea, stb) tárolni nem szabad.

A vizet 3-4 órán át kell állni hagyni az edényben ahhoz, hogy a tisztító hatás teljes legyen. Az edény aljában lévő 1-2 ujjnyi vizet ne fogyasszuk el. Az réz kancsóban 2-3 napnál tovább ne tartsunk vizet, cseréljük ki.

Rézpohár vásárlás a legjobb áron

Egészséged védelme érdekében most 3 990 forint-ért tiéd lehet.

Rézedény tisztítása

A rézedény tisztítása ecettel a legegyszerűbb. Tegyünk egy kis tálkába kb. fél deciliter 10 %-os ecetet és egy csapott kiskanál konyhasót. Keverjük el a sót, hagyjuk az ecetben feloldódni, majd a folyadékkal alaposan törölgessük át a rézedényünket, nyelvkaparónkat, neti kancsónkat. Ne használj dörzsszivacsot a réz edény tisztításhoz, vagy olyan eszközt, ami összekarcolhatja a felületet. Ezután alaposan öblítsük le tiszta vízzel.
Ha érzékeny a bőröd, használj gumikesztyűt! Az oldat szembe ne kerüljön!
A rézedény tisztán tartása történhet citrommal is. Vágj egy citromot negyedekre, nyomd egy kis konyhasóba és dörzsöld át vele az edény külsejét. Öblítsd le folyó vízzel, majd gyorsan puha ronggyal töröld szárazra.
Fogrémet is használhatunk. A lényege, hogy nyomj egy kis fogkrémet egy szivacsra, majd szárazon kezdd el suvickolni. Ha késznek érzed, öblítsd le.
Érdemes havonta egy éjszakára ecetes vízbe áztatni a rézeszközt. Ezzel megelőzhetjük az oxidációt, ami az elszíneződést eredményezi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vörösréz pohár” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1
    1
    Kosár