Elefántok négyzetben

7,990 Ft

A világ több kultúrájában, de különösen a hinduizmusban és a buddhizmusban különös tisztelettel fordulnak az elefántok felé. Ezek a csodás élőlények erőteljes példaképként állnak az emberek előtt, sőt a spirituális életvitelre is inspirálóan hatnak. Az elefántoknak számos szimbolikus jelentése van, beleértve a védelmet, az erőt és a jó szerencsét.

Az elefántok megállíthatatlanok, célratörők, nem számít, milyen nehézségek akadályozzák őket útjuk során. Nagy füleik vannak, vagyis többet hallgatnak, mint „beszélnek”, s ezzel bemutatják a tanulás helyes módját.

Bárki otthonában jó hatást invitálnak az elefántképek vagy elefántszőnyegek, fali kárpitok.
Az indiai Vastu Shastra szerint a ház vagy az iroda főbejáratánál kell tartani a levegőbe emelt ormányú elefántpárt ábrázoló szobrot. Ez boldogságot és szerencsét hoz a családnak. Azt is mondják, hogy nagyon kedvező dolog  a szobában is egy elefántkép. Otthonában az elefánt képek elhelyezése harmóniát vonz, mivel pozitív energiáját árasztanak.

3 készleten

Kategória:

Ágyterítők

Időnként érdemes felfrissíteni a hálószobát egy gyönyörű ágytakaróval! Ugyanakkor az indiai ágytakarók akár faliszőnyegként is használhatók, nagyon jól mutatnak kifeszítve a nappaliban.

Indiai ágyterítők

Élénk színekben pompázó, fekete fehér és aranyozott mintájú luxus kategóriás indiai ágyterítők közül lehet választani. Az indiai lakástextil tökéletes kiegészítője lehet a modern otthonnak is. Anyaguk 100% pamut.

A bharatás indiai ágyterítők dizájnjairól

Az indiai ágyterítőkre jellemző, hogy a színek mellett a forma is változatos, mindenki találhat kedvére valót. Vannak nyomott mintásak, a csakrákat ábrázolók és batikoltak is. Válogass kedvedre, ha szereted az indiai motívumokat.

Tisztítás

Ha sok évig akarjuk használni, a legjobb kézi mosással tisztítani. A másik lehetőség mosógépben, kímélő mosással, 30 fokon.

Mérete

A legtöbb ágyterítő 225×200 cm

Az aranyozott mintájú: 230×200 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elefántok négyzetben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár