japa20lanc202 Jógatippek - hiteles jóga oktatóktól

Japa lánc, mantra lánc

690 Ft

Rudraksha mala 108 db 5 mukhi rudraksha bogyóból készült lánc. A legmagasabb tudás és szellemi kitartás segítőjeként tartják számon.

Kétféle méretben 60 és 90 cm-ben kapható.

A 60 cm-es ára: 1 690 Ft,

A 90 cm-es ára: 2 990 Ft.

 

 

Cikkszám: 50 Kategória:

Rudraksha mala lényege

A mala egy olyan tradicionálisan használt eszköz, melyet a lelki gyakorlatok során recitálás, kántálás, vagy mantrák és istenségek nevének ismétlésének  számlálására használnak.

A rudraksha bogyók misztikus ereje évezredek óta beszédtéma keleten. A mai spirituális kutatók számára is jelentős hatással bír. Az útkeresők és akik testi-lelki egészségre és önmegvalósításra törekednek, biztosan találkoznak vele.

Többféle rudraksha bogyó létezik, egy örökzöld fának a gyümölcséből származik. Dél-Kelet-Ázsiában és a Himalájában is őshonos. Azt mondják Indiában, hogy az első rudraksha fa Shiva könnyéből nőtt ki. A szemek más és más osztatúak, a leggyakoribb az ötös, legritkább a huszonhármas, huszonhatos osztatú termés. A magon lévő függőleges vonalak száma határozza meg, hány mukhi-val rendelkezik. Ennek száma határozza meg, hogy viselője, használója életében milyen spirituális célokat lát el. A gerezdek számához többféle szimbolika tartozik. 

Befolyásolják a szervezet biokémiai folyamatait az elektromágnesességük révén, így segítik elő a békés, boldog tudatállapot megvalósulását. Serkentik a pozitív érzelmeket befolyásoló hormonok kiválasztását, így oldják a stresszt, viselőjét önbizalommal és nyugalommal áldják meg. 

Rudraksha mala mérete

A rudraksha fa termése különböző méretű, a kisebbtől az egészen nagy szemekig is terjedhet. A magok különböző színűek, lehetnek fehérek, vörösek, arany színűek és feketék. A legáltalánosabb a vöröses szín.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Japa lánc, mantra lánc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár