Su jok gyűrű [Akupresszúrás masszázs gyűrű]

1,290 Ft

Az akupresszúrás gyűrű praktikus és hatékony egészségmegőrző eszköz. A Su-Jok gyűrű elfér a zsebben vagy a táskában. Élvezd forgalmi dugókban, megbeszélés vagy mozizás közben a Bharata minőségű akupresszúrás gyűrű előnyeit.
Cikkszám: 6-1 Kategóriák: , ,

Mi a Su-Jok gyűrű?

A su jelentése: kézfej, a jok: lábfej koreai nyelven. A Su-Jok gyűrű nem hosszantartó viselésre való. Azon a tényen alapul, miszerint a kezünkben és lábunkban betegségek gyógyítását segítő mechanizmusok működnek. A kéz és láb ujjait masszírozva fejti ki hatását, ahol a fontos akupunktúrás pontok találhatók. Kis helyen elfér, bárhol alkalmazható, és nem szükséges semmilyen képzettség hozzá, egy laikus ember is könnyen használhatja.

A Su-Jok masszázs gyűrű története

Az Ayurvéda és a hozzá tartozó akupresszúra a több ezer éves indiai tudomány része. Ezt a tudást a himalájai ősöktől örökítették át. Az Ayurvéda a betegségek megelőzésére fókuszál, hiszen a természetnek megvan a maga segédeszköze a betegségek leküzdésére és gyógyítására. Ennek része a természetes életmód, de az olyan segédeszközök használata is, mint amilyen a Su-Jok gyűrű.

A Su-Jok egyfajta akupunktúrás módszer, az ősi indiai és kínai gyógyítás és a modern tudomány ötvözete. Nagy előnye, hogy egyszerűbb, mint az akupunktúra. A Su-Jok módszer megteremtője a koreai származású professzor, Jae Woo Park. Kutatásai összegzéseként 1986-ban nemzetközi szinten is megjelentek eredményei. Ma már számos ország egészségügyi életében és képzésében jelen van.

Hogyan kell használni az akupresszúrás masszázs gyűrűt?

Egyszerűen húzd a gyűrűt az ujjadra. Lehet, hogy bizsergő érzést fogsz érezni az ujjaidban és a kezedben, amely átsugárzik a testen, ahogy a vérkeringés javul. Az ideális hatás érdekében egyszerre 30 másodpercig, naponta összesen 5-10 percig végezd. A Su-Jok gyűrű forgatása, fel és le mozgatása átmasszírozza az ujjakat, illetve a talpat is. Lehet a két tenyér között is görgetni.

Természetesen nyílt vágású, sebes ujj esetében nem használható!
6 éves kor alatti gyermekek elől el kell zárni, mert kis tárgyról lévén szó szájba kerülve lenyelheti.

Az akupresszúrás gyűrű hatásai

Az ember ujjait behálózza az idegrendszer, ezért olyn kifinomultak és érzékenyek az ujjak. Az akupresszúrás tüskék stimulálják az idegvégződéseket, gyengéden masszírozzák a meridián pontokat. Enyhíti a stresszt, megnyugtatja a testet, növeli az energiát, elősegíti az emésztést és az általános jó egészséget.

A Su-Jok gyűrű növeli az energiát, segíti az emésztést és az általános jó egészséget. Egyszerű, de nagyon hatékonyan tonizálja az összes szervet. Elősegíti az azonnali jó közérzet érzetét, mosolyt csalva testedre és elmédre. Testfájdalom vagy szervi bántalom esetén nagyon hasznos a gyűrűmasszázs a megfelelési pontokon.

Mit mondanak, akik használják? Akupresszúrás gyűrű vélemények

A weboldalakon több vásárlói véleményt is olvashatunk. Ezeket összegezve általánosságban a következőket emelték ki azok, akik a Su-Jok akupresszúrás gyűrűt már megvásárolták:

  • Nem igényel időt a használata.
  • Az egész szervezetre jó hatással van.
  • Biztonságos és könnyen kezelhető.
  • Görgetve fel és le megmasszírozza az egész ujjat, és csökkenti a stresszt.
  • Felüdítette a szervezetemet.

A masszázs gyűrű ára 1290.- Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Su jok gyűrű [Akupresszúrás masszázs gyűrű]” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár