Terápiás mágneses karkötő - Bharata Webshop

Terápiás mágneses réz karperec (mágneses karkötő pároknak, férfi-női dizájn)

6,900 Ft7,900 Ft

A terápiás réz karperecek jótékony hatásainak története az ősi Indiában keresendő. Az ékszereket tudományos alapon viselték. A mágnesterápia és az réz karperec hatásának egyesítésével többszörös hatást érhetünk el. Az orvosi mágneses karkötőként is ismert réz mágnesen karperec a modern orvoslás és az ősi ajurvédás terápia tökéletes fúziója. Mutatjuk, hogy a mágneses karkötő mire jó, hogyan, milyen  és alkalmakra használd. Azt is, milyen tüneteket enyhíthetsz, milyen hatásokat erősíthetsz a réz karperec viselettel.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Terápiás mágneses réz karperec – mágneses karkötő pároknak

A terápiás réz karperecek jótékony hatásainak története az ősi Indiában keresendő. Az ékszereket tudományos alapon viselték. A mágnesterápia és az réz karperec hatásának egyesítésével többszörös hatást érhetünk el. Az orvosi mágneses karkötőként is ismert réz mágnesen karperec a modern orvoslás és az ősi ájurvédikus terápia tökéletes fúziója. Mutatjuk, hogy a mágneses karkötő mire jó, hogyan, milyen és alkalmakra használd. Azt is, milyen tüneteket enyhíthetsz, milyen hatásokat erősíthetsz a réz karperec viselettel.

A mágneses karperec és a fogyás

A fokozott anyagcserét, így a fogyást segíti.

A mágneses karkötő hatása a szervezetre

Sokan kérdezik: a mágneses karkötő mire jó? Már Kleopátra idejében is népszerű volt a mágnesek használata a különféle betegségek kezelésekor. A modern kor újra felfedezte a mágneses karkötő pozitív hatásait, bár még tudományosan nem sikerült a fájdalomcsillapító hatását bizonyítani.

A tiszta réz karkötő vagy gyűrű viselése azonban csodákat tehet a szervezet energiaszintjével és immunitásával. A munkahelyi stressz, a testmozgás hiánya, az elektromágneses sugárzás a szervezet pozitív és negatív töltésének zavarát okozza. A mágneses réz karkötő segít ennek ellensúlyozásában.

Melyik csuklóján érdemes mágneses karkötőt viselni?

A bal csuklón hordott a bal, a jobb csuklón hordott pedig a jobb agyféltekére hat.

A réz mágneses karkötő előnyei

Megkönnyebbülés a stressztől és a fáradtságtól.

Az egészséges alvás elősegítése.

Az immunrendszer működésének erősítése.

A mágneses karkötő és a vérnyomás

A magas ill. alacsony vérnyomás esetén is előnyös lehet. A mágnesterápia segítheti a keringési rendszer általános harmonizációját, ami csökkenti a magas vérnyomást.

Ezenkívül milyen előnyökkel jár a mágneses karkötő viselése?

A mágnesterápia egy gyenge, statikus mágneses mező alkalmazása a fájdalom enyhítésére a keringés fokozásával.  A tudományos alátámasztások hiánya ellenére a mágnesterápiának számos követője volt, akik állították, hogy enyhültek a kéztőalagút-szindróma, az ínhüvelygyulladás és az ízületi gyulladás tünetei.

Mágneses karkötő férfi és női dizájn

A mágneses réz karkötő kényelmes viselet, többféle ruhához és alkalomhoz is illik. Az egyszerű kialakítás elegáns és finom benyomást kelt. Ebben rejlik a dizájn szépsége is, díszes rézcsíkkal, ÓM szimbólummal vagy nemesacél berakással ékeskedik. Női és férfiak egyaránt hordhatják.

A mágneses karkötő használata

A Bharata webshop által forgalmazott mágneses réz karkötők mindennap viselhető ékszerek.

Lehet folyamatosan hordani, maradhat éjszakára is, de nem szükséges.

Tudni kell, hogy a mágneses karkötők  nem mindenki számára alkalmasak. Bizonyos egészségügyi okok és az orvosi eszközök használata kizáró okot jelentenek. A szívritmus-szabályzóval vagy más elektromos implantátummal rendelkező személyek ne viseljenek ilyet, mivel a mágneses karkötő zavarhatja készülékük működését.

A mágneses réz karperec spirituális hatásai

A vörösréz Földünk kincse, melynek metafizikai tulajdonsága is van.

Mágneses karkötő pároknak

A mágneses karkötő párok esetében az együvé tartozás szimbóluma lehet. Ez energetikailag egyfajta szerelmi kötésként működik.

Méretek

Súly:

ÓM mintás 20 g, Átmérő: 7,5 cm

Nemesacél mintás: 25 g, átmérő: 7,5 cm

Csavart mintás: 12 g, átmérő: 7,5 cm

Csíkmintás 12 g, átmérő: 7,5 cm

Az átmérő tágítható vagy szűkíthető

A mágneses karkötő ára

A vörösréz bár nem nemesfém, mégis különleges árkategóriát képvisel. Ezt tükrözi a mágneses karperec ára, mely 7900,- forintnál kezdődik.

Az ár dizájn függő: a vékonyabbak, a csík és csavart mintás 6900,- Ft.

A vastagabbak, az ÓM és a nemesacél mintás: 7900.- Ft.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Minta

ÓM mintás, Nemesacél mintás, Csavart mintás, Csík mintás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terápiás mágneses réz karperec (mágneses karkötő pároknak, férfi-női dizájn)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár