Csakra mintás falidísz

3,990 Ft

Mi az a plussz, amit egy csakra minta adhat? Tudatosítja számunkra a testünkben áramló életerő fontosságát. Az egészséges élet feltétele a csakrák harmonikus működésének biztosítása. A csakrákat hagyományosan meditációs segédeszközöknek tekintik.

Az indiai ágyterítők egyik kedvelt motívuma a csakra. Ez a szanszkrit szó „kerék” „kör” jelentésű. Közismert hindu jelkép. A jógában és az ayurvédában a testben lévő hét szimbolikus energiakerékre vonatkozik. A csakrák sora a gerinc tövénél kezdődik és a fej búbjánál ér véget. Összekapcsolja a testet, az elmét és a tudatot.

A kör a végtelenség, valamint az energiaáramlás univerzális ábrázolása. A hét csakra mindegyike speciális energiaközpont, ezek az energia áramlását irányítják a testben. Minden csakra szimbólum kör alakja az isteni kapcsolatunkra emlékeztet minket. A csakrák ábrázolása különböző színek segítségével történik, és mindegyik a megfelelő csakra jelentését testesíti meg.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Jóga képek, melyek spirituális energiát hoznak a környezetedbe

Minden kép hordoz egy hangulatot. Érdemes pozitív és/vagy spirituális energiát árasztó képet tenni otthonunkba. Sőt, ha van erre hely és lehetőség, akár a munkahelyünk falára is. Inspirálnak, feltöltenek, ha rájuk nézel.

Az indiai képek stílusa

Az indiai képeket a legismertebb hindu motívumok díszítik. Gyönyörű színárnyalatokban jelenik meg Siva és Ganésa, vagy tündöklik a transzcendentális OM szótag. A batikolt hatás, az egymásba folyó árnyalatok valóban varázslatosak. Formavilágát egyszerű vonalak alkotják.

Spirituális fali dísz nappaliba vagy jógastúdióba

A spirituális fali dísz megnyugtató hatású, mégsem vallási jellegű. Ezért otthonra, munkahelyre, jógastúdióba egyaránt alkalmas. Keretre feszítve vagy bekeretezve is mutatós, de csak a textilt is kifüggeszthetjük. A szélén levő fekete keret behajtható, ez lehetővé teszi a kép széleinek egyenes vonalát.

Méret

70×106 cm

Ára

3990 Ft

További információk

Háttér szín

Sárga, Lila, Kék, Zöld, Narancs, Keki, Pink, Sötét kék, Türkiz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csakra mintás falidísz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár