Shiva falidísz

3,990 Ft

Egy Siva kárpit maradandó benyomást hagy az emberekben. Visnu mellett Sivát imádják a legtöbben Indiában. Siva a Legfelsőbb teljesértékű kiterjedése, a jóga, a művészet és a misztika ihletője, valamint a férfi-elv szimbóluma. A Holdhoz is kapcsolódik, hiszen Siva hajában állandóan félhold látható.

Siva könnyen adja kegyét. Ezért Indiában sok ember hétfőn, az Úr Siva napján meglátogatja szentélyeit. Sokan csak egyszer esznek, az Om namah Sivaja mantrát éneklik. A hajadonok különféle fogadalmakat tesznek, hogy jó férjet kapjanak. A házasok a boldog és virágzó családi életért fohászkodnak.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Jóga képek, melyek spirituális energiát hoznak a környezetedbe

Minden kép hordoz egy hangulatot. Érdemes pozitív és/vagy spirituális energiát árasztó képet tenni otthonunkba. Sőt, ha van erre hely és lehetőség, akár a munkahelyünk falára is. Inspirálnak, feltöltenek, ha rájuk nézel.

Az indiai képek stílusa

Az indiai képeket a legismertebb hindu motívumok díszítik. Gyönyörű színárnyalatokban jelenik meg Siva és Ganésa, vagy tündöklik a transzcendentális OM szótag. A batikolt hatás, az egymásba folyó árnyalatok valóban varázslatosak. Formavilágát egyszerű vonalak alkotják.

Spirituális fali dísz nappaliba vagy jógastúdióba

A spirituális fali dísz megnyugtató hatású, mégsem vallási jellegű. Ezért otthonra, munkahelyre, jógastúdióba egyaránt alkalmas. Keretre feszítve vagy bekeretezve is mutatós, de csak a textilt is kifüggeszthetjük. A szélén levő fekete keret behajtható, ez lehetővé teszi a kép széleinek egyenes vonalát.

Méret:

70×106 cm

Ára:

3990 Ft

További információk

Háttér szín

Szivárvány, Lila, Kék, Zöld, Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shiva falidísz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár