Om mintás indiai falidísz

3,990 Ft

Az Om vagy Aum a végső valóság isteni hangja, egyben az egyik legfontosabb spirituális hindu szimbólum. Az Om jel a mantra hangját vizuálisan ábrázolja. Az Om jel jelentése az univerzális és felfoghatatlan Égi rezgés.

A Mundaka Upanisad szép hasonlattal él: „Az Om az íj, a lélek a nyíl, és a Legfelsőbb a cél.”

Az Om ikonográfiájában a kör a lelki Valóság, a biztos pont. Az Om szimbólum teljes képet alkot az életben rejlő lehetőségeinkről: az öntudatlan állapottól a tudatosság felé ível. Az Om meginvitálása otthonunkba minden bizonnyal áldásos hatású.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Jóga képek, melyek spirituális energiát hoznak a környezetedbe

Minden kép hordoz egy hangulatot. Érdemes pozitív és/vagy spirituális energiát árasztó képet tenni otthonunkba. Sőt, ha van erre hely és lehetőség, akár a munkahelyünk falára is. Inspirálnak, feltöltenek, ha rájuk nézel.

Az indiai képek stílusa

Az indiai képeket a legismertebb hindu motívumok díszítik. Gyönyörű színárnyalatokban jelenik meg Siva és Ganésa, vagy tündöklik a transzcendentális OM szótag. A batikolt hatás, az egymásba folyó árnyalatok valóban varázslatosak. Formavilágát egyszerű vonalak alkotják.

Spirituális fali dísz nappaliba vagy jógastúdióba

A spirituális fali dísz megnyugtató hatású, mégsem vallási jellegű. Ezért otthonra, munkahelyre, jógastúdióba egyaránt alkalmas. Keretre feszítve vagy bekeretezve is mutatós, de csak a textilt is kifüggeszthetjük. A szélén levő fekete keret behajtható, ez lehetővé teszi a kép széleinek egyenes vonalát.

Méret:

70×106 cm

Ára:

3990 Ft

További információk

Háttér szín

Türkiz, Kék, Pink, Zöld, Narancs, Szivárvány

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Om mintás indiai falidísz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár